EXAMPLE OF BASIC PROJECT

Planimetria-1-progetto base
Planimetria-1-progetto base
press to zoom
Planimetria-progetto-base-2
Planimetria-progetto-base-2
press to zoom
relazione-page-001 (2)
relazione-page-001 (2)
press to zoom
1/1

THE REQUEST

For an apartment in a condominium, the customer who had strong doubts about how to design a kitchen , however, had clear ideas about wanting it   modern and bright but at the same time warm and above all an eat-in kitchen.

It had to be designed for 4 people and in addition to a peninsula area (which has always been our client's dream !!) a table had to be provided. Another request: no tiles under the wall units.

The environment had to be completely renovated so it was important to report the interventions to be done.

SHARE YOUR PROJECT WITH FRIENDS AND RELATIVES

RELATION  

IN GENERAL  

 

The eat-in kitchen  it was arranged in a “C” shape with the inclusion of a small 130x70 peninsula for a quick breakfast or snack. With a peninsula of this size it is possible to place a 140x80 table accompanied by three chairs and a bench, the latter is an excellent space-saving solution. A boiserie panel has been provided next to the table. 

The 270 cm high room was originally lowered by 20 cm with a plasterboard to allow the insertion of the spotlights and to hide the extractor hood pipe that goes outwards in the operational area and above the peninsula, and was left as originally on the rest of the environment.

 

ARRANGEMENT OF THE LIVING KITCHEN

 

From left to right: refrigerator column, oven column, 50 cm base with baskets, 90 cm base with baskets and internal drawer (also convenient for ladles and large knives), 50 cm base with baskets, corner sink base ( above 60 cm dish drainer)  dishwasher.   In the upper part, wall units with hinged opening with flush-mounted under-cabinet light and stainless steel cube hood.